Skip to main content

Rundvlees met veelzijdige kwaliteiten

Het rundvlees van Hutten Beef komt van geselecteerde Nederlandse koeien. Het vlees is karaktervol van smaak, heerlijk mals en ademt in alles hoge ambachtelijke kwaliteit. De markt vraagt om steeds meer flexibiliteit en diversiteit. Geen oplossing is hetzelfde. Maar onze klanten weten waar ze continu dezelfde kwaliteit krijgen: bij Hutten Beef.

De zekerheid van traceability

De wensen van onze klanten variëren, maar ze vertrouwen allemaal op dezelfde hoge kwaliteit. Helder inzicht in het traject van koe tot klant is daarbij een waardevolle zekerheid. De tracking & tracing van iedere partij rundvlees is volledig inzichtelijk. Van herkomst, transport en verwerking tot selectie, verpakking en distributie, iedere stap in het proces is eenvoudig te herleiden.

Verantwoord slachten en verwerken

Bij Hutten Beef creëren we de juiste omstandigheden om de optimale kwaliteit rundvlees te kunnen leveren. Op maat voor iedere specifieke klant, smaak en cultuur. De kwaliteit van onze rundvleesproducten is terug te vinden in iedere stap van slachten tot verwerken. Het hele proces draait om hygiëne, voedselveiligheid en dierenwelzijn.

Respect voor de koe

We werken vanuit groot respect voor het dier. Het welzijn van de koe staat voorop. Ook de gezondheid van de koe is nauw verbonden aan het welzijn. Onze richtlijnen en procedures voor de omgang met de dieren zijn streng. Van zo kort mogelijk durend transport, de controles en het verblijf in de stallen, tot het slachtproces zelf.

Kwaliteit verzekerd

Onze bedrijfsvoering, technologie en het slachtproces voldoen aan de strengste eisen voor kwaliteit, hygiëne, voedselveiligheid en dierenwelzijn.

Download certificaat

Opleiding en training

We combineren het authentieke vakmanschap met up-to-date vakmensen en faciliteiten. Onze medewerkers krijgen uiteenlopende interne trainingen. Zo blijft hun kennis van vaardigheden op het juiste niveau om de kwaliteit van onze rundvleesproducten constant te kunnen garanderen.