Skip to main content

Kwaliteit in iedere stap

Het slachtproces bij Hutten Beef staat in het teken van hygiëne en efficiency. Aan elke stap wordt uitvoerige aandacht besteed, van de aanvoer van de Nederlandse koeien tot de slacht en verwerking onder één dak. Naast vakmanschap zijn de kwaliteit en efficiency van het proces bepalend voor de hoge kwaliteit van onze rundvleesproducten en halffabricaten.

Flow in de fabriek

Aanvoer runderen

Om continuïteit te garanderen werken we met een groot aantal geselecteerde leveranciers van koeien uit Nederland. Bij de aanvoer van de runderen zijn altijd officiële dierenartsen van de NVWA aanwezig. Ze houden continu toezicht op een zorgvuldige behandeling van de dieren. We voldoen aan de hoogste eisen voor opvang en vervoer van de koeien.

De slacht

Het slachtproces is gericht op zo weinig mogelijk stress voor de koe. Onze mensen krijgen speciale trainingen en cursussen, en animal welfare officers checken of de regels in acht worden genomen. De stallen en de ruimtes voor verdoving en slacht staan onder supervisie van één of meer officiële dierenartsen.

De verwerking

Hutten is behalve rundvleesslachterij ook specialist in de verdere verwerking van rundvlees. Na de slacht verwerken we de runderen tot een veelzijdig assortiment rundvleesproducten. De verwerking kunnen we haarfijn afstemmen op de eisen, cultuur en gewoontes vanuit de hele wereld.

De selectie

We verwerken rundvlees voor iedere toepassing, precies zoals ú het wilt. Als specialist in selectie bieden we een veelzijdige keus in rundvleesproducten en halffabricaten. We kunnen niet alleen heel uitgebreid selecteren op gewicht maar ook op kleur, marmering en vetbedekking. Gesplitst, gevliesd, met of zonder been, er is heel veel mogelijk.

De verpakking

Op de geavanceerde verpakkingslijn worden de rundvleesproducten zorgvuldig en met grote accuratesse verpakt, precies volgens de opgegeven specificaties. De mogelijkheden zijn veelzijdig. Vacuüm verpakt, diepgevroren, grote en kleine volumes, alles kan.

Transport

Onze klanten rekenen dagelijks op flexibele logistiek, optimale traceability en levering precies op tijd, op het juiste adres. Ons hele transportproces voldoet aan de strengste eisen voor voedselveiligheid. De juiste koeling,  compromisloze hygiëne: topkwaliteit is ook onderweg verzekerd.