Skip to main content

Slachten en verwerken onder één dak

Lees verder

Als één ding ons familiebedrijf kenmerkt, is het wel verstand van rundvlees. De kwaliteit moet zo hoog mogelijk zijn. Daarom werken we bij Hutten Beef altijd met gezonde Nederlandse koeien en vormen de slacht, productie en distributie één soepele integrale keten.

Altijd al bij de tijd

Van oudsher verbinden we ambachtelijke tradities met de nieuwste technologie. Door die combinatie te koesteren zijn we uitgegroeid tot een hypermodern bedrijf met behoud van authentiek vakmanschap. We zijn gebrand op topkwaliteit en houden de vinger aan de pols van de laatste technologische ontwikkelingen.

De mensen van Hutten Beef

Kwaliteit begint bij ons voltallige team van betrokken, enthousiaste vakmensen in Heeten. Van daaruit vinden onze rundvleesproducten hun weg naar Europa, Azië en steeds meer delen van de wereld.

Een productexpert

voor elke vraag

Klanten uit Nederland en tot ver over de grenzen weten ons te vinden met hun specifieke vraag. Voor iedere uitdaging hebben we de juiste specialist in huis. Dit zijn de mannen van Hutten Beef:

Contactpersoon veehouders & leveranciers

Marcel
Hutten

Marcel Hutten

Eigenaar / Verkoopactiviteiten NL

Vincent
Hutten

Verkoopactiviteiten internationaal

Rick
Hutten

Heb je specifieke productwensen?

Deel dit dan met onze productontwikkelaar!

Stuur een e-mail

Meer dan 90 jaar

kwaliteit in rundvlees

Bij Hutten Beef zijn we trots op de rijke historie van onze slachterij. Van origine zijn we een hecht familiebedrijf uit Heeten, op het Nederlandse platteland. Vanaf de oprichting maakt ons bedrijf een sterke groei door. Sinds 2015 bedienen we onze klanten vanuit een hypermoderne slachterij, uitgerust met innovatieve, duurzame technologie.

1928

De slachterij Hutten werd in Nieuw Heeten opgericht door Gerrit Hutten.

1954

Gerrit besloot om samen met een compagnon een nieuwe slachterij te bouwen. Deze wilde echter anders en trok zich terug uit het nieuwsbouwplan. Gerrit besloot om de nieuwe bouwplannen voort te zetten.

1962

Eerste interne overname na het overlijden van Gerrit’s tweede vrouw. Frans en Geert Hutten namen het bedrijf over.

1978

Een gedeelte van de boerderij werd afgebroken om ruimte te maken voor een nieuwe vriescel. Ook werd er overgestapt naar het hangend slachten van runderen en kalveren in plaats van het slachten in de buddy.

1996

Overname door Marcel en Vincent Hutten.

2003

Er werd een nieuwe slachtbaan gebouwd die voldeed aan de toen meest recente vereisten.

2010

Eerste gesprekken over een verbouwing of een complete nieuwbouw van de slachterij. Na veel praten en bezichtigingen van slachterijen in heel Europa kwamen we tot inzicht dat we een compleet nieuwe slachterij wilden bouwen. Het moest een bedrijf worden dat aan de meest recente eisen zou voldoen, maar waar we ook verder wilden gaan dan de standaard. Bijvoorbeeld op het gebied van duurzaamheid.

2015

Voltooiing nieuwbouw op locatie Heeten.

2018

Het 90-jarig bedrijfsjubileum maakt 2018 tot een gedenkwaardig jaar. De toonaangevende rundvleesproducten waar het familiebedrijf voor staat, zijn het resultaat van 90 jaar lang de beste willen zijn én blijven. De bedrijfsnaam is voortaan: Hutten Beef.