Hutten & zn.

Hutten kiest voor Aan de Stegge Twello als bouwpartner

10 oktober 2013

Hutten kiest voor Aan de Stegge Twello als bouwpartner
Vleesverwerker Hutten uit Nieuw-Heeten heeft gekozen haar nieuwe bedrijfsgebouw in Heeten te realiseren met bouwbedrijf Aan de Stegge uit Twello. Hierover hebben de twee partijen op 3 oktober overeenstemming bereikt.

Nieuwe locatie
Hutten verhuist volgend jaar van Nieuw-Heeten naar Heeten waar een efficiënte en hypermoderne productielocatie wordt gerealiseerd waarbij duurzaamheid en een BREEAM-excellent certificaat een belangrijke rol spelen. Op dit moment is de vleesverwerker midden in Nieuw-Heeten gevestigd en heeft het geen perspectief voor verdere uitbreiding. Om deze reden is gekozen om zich te gaan vestigen op bedrijventerrein De Telgen in Heeten. Het nieuwe bedrijfspand voor Hutten bestaat uit ruim 4.000 m2 slachthuis onderverdeeld in een stal, washal, slachtlijn, krattenwas, koelcellen, verwerkingsruimten, kantoor- en kleedruimten. Het pand wordt voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van efficiency en duurzaamheid. Aan de Stegge Twello kreeg opdracht van Hutten vanwege haar ruime ervaring met het ontwikkelen en realiseren van bedrijfsgebouwen in de voedingsindustrie. Daarnaast gaven een goede inbreng tijdens de ontwerpfase en de ervaring met en kennis van duurzaam bouwen de doorslag. De komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de voorbereidingen om in januari gegarandeerd te kunnen starten met de bouw.

Over Hutten en Zonen
Hutten en Zonen is gespecialiseerd in de slacht, verwerking en export van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. Het familiebedrijf staat al ruim tachtig jaar garant voor vakmanschap op het gebied van verse rundvleesproducten. Alle rundvleesproducten komen voort uit eigen slachterij. Hutten hecht veel waarde aan een diervriendelijke en duurzame vleesverwerking. De verschillende onderdelen worden verwerkt tot aan de vierde snit. Daarnaast zorgt Hutten en Zonen voor de correcte export van het rundvlees en voorziet zij elke dag in heel Europa haar klanten van kwalitatief hoogwaardig rundvlees. De kwaliteit en correcte verwerking van de producten wordt onderstreept door het HACCP-certificaat.

Over Aan de Stegge Twello
Aan de Stegge Twello maakt deel uit van Aan de Stegge Verenigde Bedrijven, een netwerk van ruim 20 innoverende bedrijven die actief zijn in de woningbouw, utiliteits- en bedrijfshuisvesting. ASVB behoort tot de top 12 van de grootste bouwgroepen in Nederland. Met 40 jaar ervaring is Aan de Stegge Twello binnen dit netwerk dé specialist in ontwikkeling en realisatie van bedrijfsmatig en commercieel vastgoed. Haar taakstelling is het turnkey oplossen van huisvestingsvragen voor ondernemers op vrijwel elk gebied. Een combinatie van expertise, inventiviteit en samenwerkende specialisten vormen samen de toegevoegde waarde.

Meer nieuws
Hutten & zn.